Kartonnen bekers

Kartonnen koffiebekers en papieren koffiebekers zijn aan een opmars bezig!

Dat is niet verwonderlijk, gezien de vele voordelen van het gebruik én hergebruik van papier. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor u. De papieren bekertjes voelen prettig aan, hebben een mooie, natuurlijke uitstraling en de gebruikte bekers zijn makkelijk en ruimte-efficiënt te verzamelen in een speciaal ontworpen bekerbox. Als in uw bedrijf duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda staan, zijn kartonnen bekers dus een uistekende keuze. 

Minder afval

Door de kartonnen bekers gescheiden in te zamelen heeft u een stuk minder restafval. In de speciaal ontworpen bekerbox kunnen tot wel 800 bekertjes. Als al deze bekers in het restafval terecht zouden komen, zou u per keer wel acht extra vuilniszakken hebben. Minder restafval betekent minder afvoeren, dus minder kosten! Met ons systeem hoeft u de gebruikte koffiebekers bovendien niet zelf weg te brengen. Door ons of een van onze partners haalt de kartonnen bekers op en zorgt voor verdere verwerking tot nieuwe producten. Wilt u alleen de koffiebekers en niet de bekerbox? Geen probleem, ook dat is mogelijk. 

Duurzaam en circulair

Onze standaard papieren bekers zijn gemaakt van hoogwaardig karton. Op het karton zit een PE-coating, die ervoor zorgt dat de beker waterdicht is en u hem een paar keer achter elkaar kunt gebruiken. Als u de bekers gescheiden inzamelt dient het materiaal als grondstof voor nieuwe producten, zoals toiletpapier en tissues. Wilt u nog een extra stapje zetten?  Ga dan voor de Halo Green Cup. Deze bijzondere koffiebeker is van FSC-karton met een bioplastic coating. Hierdoor zijn de bekers volledig biologisch afbreekbaar en worden ze volledig vergist tot compost en biogas. Zelfs het halen en brengen van de bekers gebeurt CO2-neutraal.  

WNS Recycling

Zorgeloos

Samen met u bekijken we hoeveel bekers en bekerboxen bij uw bedrijf passen. Welke kartonnen beker u ook kiest, het inzamelsysteem werkt eenvoudig en efficiënt. Wij zorgen ervoor dat de bekers worden geleverd als u ze nodig heeft, en opgehaald als uw inzamelbox vol zit. Vervolgens dragen wij er zorg voor dat het recycleproces goed verloopt. U heeft er geen omkijken naar! Zo maken wij duurzaam ondernemen simpel en zonder zorgen.