Koffiebekers

Bekers

Wat voor bekers worden er in uw bedrijf gebruikt? Plastic bekers, kartonnen bekers, of de ouderwetse aardewerken kopjes en mokken? Voor de meest duurzame oplossing kiest u een van onze koffiebekers, die u gescheiden inzamelt in de door ons geleverde koffiebekerbox. In één bekerbox passen wel 800 bekertjes, die wij netjes komen ophalen om te recyclen. Dat scheelt dus een hoop afval, voor u en voor het milieu!
 

Kartonnen bekers

Kartonnen koffiebekers en papieren koffiebekers zijn aan een opmars bezig! Dat is niet verwonderlijk, gezien de vele voordelen van het gebruik én hergebruik van papier. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor u. De papieren bekertjes voelen prettig aan, hebben een mooie, natuurlijke uitstraling en de gebruikte bekers zijn makkelijk en ruimte-efficiënt te verzamelen in een speciaal ontworpen bekerbox. Als in uw bedrijf duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda staan, zijn kartonnen bekers dus een uitstekende keuze.

Kartonnen bekers

Bekerbox

Samen met u kunnen we bekijken welke oplossing voor uw bedrijf het beste is. Wat voor bekers? Hoeveel bekerboxen? Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf kunnen wij een goede inschatting maken. Ook het bestellen van losse bekers is mogelijk, maar het gebruik van een koffiebekerbox heeft de meeste voordelen qua duurzaamheid, gemak, en kosten.

Wij bevoorraden u als de bekers op zijn, en kunnen door onze persoonlijke aanpak aanpassingen maken als dat nodig is. De volle bekerboxen komen wij weer ophalen, zodat u zonder moeite ervoor zorgt dat de bekers gerecycled worden.